21
Marec
2016

Slovenské tradičné veľkonočné recepty

Pridané: 21.3.2016 09:30:00

Slovenské tradičné veľkonočné recepty Prečítajte si niečo o tradičných veľkonočných jedlách, ktoré sa na Slovensku zachovali z minulosti a pripravujú sa dodnes s veľkou obľubou. Niektoré sú úplne typické a pripravujú sa takmer v každej domácnosti, niektoré sú však charakteristické len pre isté regióny. Taký syrek alebo hrudka, jedlo z vajec, sa pod rôznymi názvami a z rôznych ingrediencií pripravuje na celom východnom Slovensku. Veľkonočný baránok je tradičným symbolom Veľkej noci, ale švencelina je napríklad známa len v istých rodinách.

Späť na príspevok Nový komentár

Komentáre

Nový komentár

Kontrolný kód

i

* (Povinné)

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti