15
Marec
2016

Keď je málo kuchárok, odrazí sa to aj na kvalite servírovaného jedla

Pridané: 15.3.2016 11:00:00

Keď je málo kuchárok, odrazí sa to aj na kvalite servírovaného jedla O dôležitosti práce vedúcich školských jedální nemôžeme pochybovať. Náplň ich práce je veľmi rôznorodá a preto musia mať aj široké spektrum vedomostí. O podmienkach, ktoré musí spĺňať vedúca školskej jedálne a o náplni jej práce sme vás informovali v jednom z minulých článkov. Dnes sme sa rozhodli dať priestor kuchárkam, bez ktorých by ani tá najlepšia vedúca najmodernejšej a najlepšie vybavenej školskej jedálne nemohla fungovať.

Späť na príspevok Nový komentár

Komentáre

Nový komentár

Kontrolný kód

i

* (Povinné)

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti