EDEN Školské jedálne

045/ 55 11 397 alebo 045 / 55 19 373

22
Február
2016

Inšpekcie naše každodenné

Pridané: 22.2.2016 16:00:00

Kompletnejšia kontrola jedální slovenskými hygienikmi bola naposledy vykonaná v roku 2013. Výsledky tejto kontroly boli výnimočne zverejnené aj na internete. Kontrola bola zameraná na nasledovné oblasti, pričom je nutné podotknúť, že inšpekcie sú vykonávané aj v súčasností. Hygienici sa stále zameriavajú na to, či zamestnanci dostatočne dodržiavajú osobnú hygienu a či majú v poriadku doklady o zdravotnej i odbornej spôsobilosti. Špeciálne sa dohliada na manipuláciu s potravinami a na ich skladovanie. Je preto dôležité chrániť potraviny pred kontamináciou, pravidelne kontrolovať podmienky skladovania i skladované potraviny. Nesmú sa používať potraviny po dátume spotreby a samozrejme sú prísne podmienky aj na konečné servírovanie jedla. Je potrebné dodržiavať aj čas podávania pokrmov a dodržiavať správnu teplotu jedál.

Späť na príspevok Nový komentár

Komentáre

Nový komentár

Kontrolný kód

i

* (Povinné)

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti