EDEN Školské jedálne

045/ 55 11 397 alebo 045 / 55 19 373

17
Máj
2016

Zelenina a ovocie, ktoré by sme mali jesť častejšie 2.časť

Pridané: 17.5.2016 11:30:00

Zelenina a ovocie, ktoré by sme mali jesť častejšie 2.časť Pokračujeme v predstavovaní ovocia a zeleniny, ktoré v zdravom a vyváženom jedálničku nesmie v žiadnom prípade chýbať. Počas letných horúčav konzumujte melóny. Sú sladké, chutné a osviežia vás. Obsahujú veľa vody a preto ich konzumáciou zjednodušujeme prácu obličkám. Na tanieri nesmú chýbať jablká lásky – paradajky. Sú plné vitamínov a ani tepelnou úpravou ich nestrácajú. Neodolateľnú chuť exotiky si môžeme privodiť konzumáciou kivi. Oživí každý ovocný šalát. Výborný vplyv na naše zdravie má aj pravidelná konzumácia ananásu. Je chutný, zdravý a dokonca sa môže bez výčitiek konzumovať aj počas diéty. Čo sa týka zeleniny, odporúčame predovšetkým uhorku. Je plná vody, hydratuje nás znútra a pri použití kozmetiky s výťažkom uhorky aj zvonka. Je to však výborná zelenina s množstvom pozitívnych vlastností.

Späť na príspevok Nový komentár

Komentáre

Nový komentár

Kontrolný kód

i

* (Povinné)

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti