EDEN Školské jedálne

045/ 55 11 397 alebo 045 / 55 19 373

11
November
2016

Ako si vybrať mäsový polotovar

Pridal: Pridané: 11.11.2016 09:30:00 Počet zobrazení: 224

Ako si vybrať mäsový polotovar Ak prídeme do obchodu kúpiť mleté mäso, pravdepodobne odídeme s dlhým nosom. Všetko na pultoch dnešných obchodov je totiž mäsový polotovar. Na mleté mäso sú totiž kladené prísne mikrobiologické požiadavky. Má veľmi krátku trvanlivosť a jeho výroba si vyžaduje aj vyššie náklady. Plne ho nahrádzajú mäsové polotovary. Ako mäsový polotovar označujeme všetky výrobky, ktoré obsahujú mleté mäso, ktoré nie je tepelne spracované a zachováva si vlastnosti čerstvého mäsa a ku ktorému boli pridané potraviny, koreniace prípravky a ktoré je určené na ďalšie spracovanie. Za mäsový polotovar považujeme aj výrobok z mletého mäsa s prídavkom jedlej soli viac ako jedno percento.

Späť na príspevok Nový komentár

Komentáre

Nový komentár

* (Povinné)